Super Fresh

Bijgewerkt: 12 jun 2019

Sinds 2011 begon ik met super veel passie, liefde en plezier met het fotograferen van gezinnen, zwangere buiken, cakesmashes, bruiloften, pasgeboren baby's, bevallingen en reportages voor Earlybirds fotografie.


Als je net begint met fotograferen doe je natuurlijk alles om te ontdekken waar jouw passie ligt. Dit werd voor mij al heel snel duidelijk dat dit Newborn fotografie was. Het pure echte van zo een kleine baby is goud waard! En juist omdat die begin periode zo ontzettend overweldigend is "vergeet" je helaas als die bijzondere details. Voor mij was dit een reden om eigenlijk al heel snel afscheid te nemen van cakesmash reportages en fotoshoots bij mij in de studio. Het paste niet bij mijn visie.


Verder ging ik toen met lifestyle reportages.. newbornshoots, gezinnen buiten of thuis, bruiloften, geboortes, earlybirds fotografie. Geboortes heb ik helaas maar heel kort kunnen doen omdat dit zo lastig was te combineren met mijn eigen gezin.


Ik werd enorm veel geboekt voor gezinsreportages en zwangeschapsshoots.. zoveel dat ik geen tijd meer had voor newbornshoots. En newbornshoots vond ik juist het allerleukste ! Ik kon maar 1 ding bedenken en dat is ook afscheid nemen hiervan. Ik wilde mij echt alleen nog maar gaan storten op Newborn fotografie. Mijn hierin helemaal specialiseren. Na een vakantie.. goed nadenken de knoop doorgehakt. Het is toch eng om zo een beslissing te nemen.


De puurheid van een pasgeboren baby.. dat wilde ik vastleggen! Of dit nu in lifestyle vorm is of geposeerd.. Dat maakte voor mij niet zoveel uit. Het heeft even geduurd.. 7 jaar ;) Maar inmiddels leer ik steeds meer waar het eigenlijk om draait. Houd niet teveel vast aan trends.. En dit is eigenlijk waar ik mee begon. Pure foto's, licht, fris met een grote voorliefde voor zwart wit. Haarbandjes, mutsjes en tierenlantijntjes.. Ik vind ze prachtig, maar het is niet tijdloos en ik vind het teveel afleiden van waar het eigenlijk om draait.


Sinds vorig jaar werd mijn interesse in trouwfotografie daarnaast ook steeds meer geprikkeld. De workshop die ik mocht volgen bij Peter Lammers heeft dit gevoel alleen maar meer gevoed. Dit jaar mag ik er dan ook een hele hoop fotograferen *doet vreugde dansje*. Twee bijzondere momenten.. Hoe vaak maak je deze momenten nou mee in je leven ? Het krijgen van een kindje en je eigen bruiloft.

33 keer bekeken

© 2020 Fotografie door Pictures by Lin