Naturel Newborn Riley - Almere

Lieve Riley..

Vier jaar geleden mocht ik zijn grote zus ook fotograferen. Het is zo leuk om terug te mogen komen en te zien hoe die kleine lieve baby's al zo groot zijn geworden. Ook dat het persoontje die ik toen zag, precies klopt met hoe ze dan nu als peuter/kleuter/kind zijn. Riley vond het heerlijk om in het sjaaltje te slapen. Bloot is niet zijn ding. Net als op zijn buik liggen of überhaupt geposeerd te worden. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Ik fotografeer baby's zoals ze zijn.. Een echte samenwerking tussen newborn fotograaf en baby. Een zeer gewaarde collega vertelde mij ooit; "wij hebben als volwassenen niet leren luisteren". Een baby kan je zoveel vertellen. Je moet er als newborn fotograaf voor open staan. Dit is een heel proces. En ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit proces heb mogen delen met Patricia van den bogaard en Kim Kivits. Zij hebben mij geholpen in dit proces tijdens de Shared Love workshop, maar ook privé.


25 keer bekeken

© 2020 Fotografie door Pictures by Lin