© 2019 Fotografie door Pictures by Lin        

  

Newbornfotografen.info

Een beroepsvereniging met enthousiaste, gemotiveerde, ervaren newborn fotografen die veiligheid rondom geposeerde en lifestyle newborn fotografie hoog in het vaandel hebben staan. 

Door middel van samenwerking en scholing proberen wij elkaar uit te dagen en het niveau newbornfotografie naar een hoger niveau te brengen.

 

Daarnaast proberen we nieuwe, beginnende, serieuze fotografen op weg te helpen door hen handvaten aan te reiken en waar nodig met advies te ondersteunen. 

www.newbornfotografen.info

  • Facebook
  • Instagram
Newbornfotografen.info

Dé beroepsvereniging voor Newbornfotografen in Nederland en België. Heb je vragen of wil je samenwerken met ons? Neem even contact op.

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

V.L.N.R    Lin Fransen | Rolinka Struik  | Malou Thomassen

Het bestuur van Newbornfotografen.info bestaat uit drie ervaren newbornfotografen, Malou. Rolinka en Lin. 

Lin;  

"Veiligheid binnen Newborn fotografie staat uiteraard ten alle tijden bovenaan. Mijn doel als bestuurslid binnen deze mooie vereniging is vooral om samenwerkingen aan te gaan met professionals binnen de wereld van de pasgeboren baby's. Met collega fotografen, maar ook met verloskundigen, kraamverzorgers, fysiotherapeuten etc. Zeker in deze tijd dat jan en alleman zich Newborn fotograaf mag noemen vind ik het belangrijk dat we naar buiten treden als vereniging die weet waar ze mee bezig zijn en fotografen met de ambitie om Newborn fotograaf willen worden op weg te helpen om ze veilig te laten werken"

Fotograaf gezocht

STA JIJ VOOR VEILIGHEID EN  PROFESSIONALITEIT?

Meld je dan als fotograaf aan bij de beroepsvereniging!

VOOR PROFESSIONALS

Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen

Als beroepsvereniging hebben we een team van ervaren en professionele fotografen onder één dak. We hebben totaal meer dan 100 jaar ervaring als Newbornfotograaf. Onze kennis en kunde is enorm en zetten wij dan ook graag in om ons vak verder te professionaliseren. Wij pleiten voor een veilige Newbornshoot voor iedereen. Soms kan een samenwerking met gelijkgestemden ons dichter bij dat doel brengen.

  • Werk jij, of jouw organisatie met aanstaande ouders of pasgeboren baby's?

  • Willen jullie ook een goede voorlichting van aanstaande ouders en een veilige Newbornshoot?

  • Raken onze doelen elkaar of kunnen onze visies elkaar in het werkveld versterken?

  • Denk je dat we door jouw organisatie voorgelicht moeten worden om ons vak beter uit te kunnen oefenen?

  • Kunnen we elkaar marketingtechnisch versterken?

  • Zijn jullie op zoek naar voorlichting / artikel / blog over Newbornfotografie?

Of zijn er andere manieren waarop een samenwerking nuttig of noodzaak zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via info@newbornfotografie.com