Ben jij (beginnend) newborn fotograaf en zou je dolgraag willen leren hoe ik baby's naturel fotografeer ? ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring als newborn fotograaf en door mijn opleiding als verpleegkundige en Sociaal pedagogisch medewerker. 

Cursus newborn fotografie

THEMA WORKSHOPS 

Beschikbaar vanaf medio 2022 
Op de hoogte blijven? Klik op deze link

€ 399 excl btw en reiskosten

Wil je dieper in gaan op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling binnen newborn fotografie ? Wil je werken aan 1 of meerdere onderdelen specifiek afgestemd op jouw behoefte? Waar je tijdens een cursus meer achterover leunt en de stof tot je neemt ga je bij een mentorsessie echt samen aan de slag aan jouw hulpvraag. Ik kom hiervoor bij jou thuis/in jouw studio zodat je in je eigen vertrouwde omgeving bent en omdat je daar tenslotte ook altijd aan het werk bent ! We kunnen een model regelen of duiken samen de theorie in. Net wat jouw behoefte is. 

mentorsessie 1 op 1

the little things fotografie

Nadat ik de knoop doorhakte om mij te gaan richten op newborn fotografie, kwam precies op dat moment de cursus van Lin op mijn pad. Geen moment spijt gehad om deze cursus te volgen. Heel veel tips en tricks kwamen voorbij en alles in een duidelijke structuur. Vooral de veiligheid vond ik een belangrijk onderwerp. Na iedere 'module' komt er een live sessie en kun je vragen stellen. Super fijn! Ik kan alleen maar zeggen: Doe de cursus! Of je nu beginner bent of gevorderd. Je leert zoveel!

'Heel veel tips en tricks kwamen voorbij'

Daisy van Leeuwen

Ik wil me goed verdiepen in newborn fotografie. Veiligheid vind ik erg belangrijk. Lin hamert hier ook heel erg op en laat je nog even bewuster worden van wat veiligheid bij newborn fotografie inhoudt. En niet alleen over veiligheid, maar ook over licht, positioneren en wrappen. Ze legt alles zo goed en rustig mogelijk uit. Heb je een vraag of snap je iets niet? Ze legt het graag voor je uit. Ik heb onwijs veel aan de cursus gehad en mijn foto's zijn door de cursus een grote stap beter geworden. Dankjewel Lin! 

'Mijn foto's zijn door de cursus een grote stap beter geworden'

Puur geluk fotografie

Ik vind dat je overal rustig de tijd voor neemt en vooral laat zien dat je het niet moeilijk hoeft te zijn... Verder hamer je ook op echt op veiligheid en in dat stukje ook op "doe niks waar je jezelf niet goed bij voelt" en ik denk dat dat ook onwijs belangrijk is. Daarnaast vind ik je ook heel sterk in je klantcontact en hoe je dat allemaal uitlegt. Super fijn, heb er echt veel aan gehad. Dankjewel! 

"Doe niks waar je jezelf niet goed bij voelt"

Reviews

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je geen reactie binnen 48 uur? Het kan zijn dat mijn mail in je spam terecht is gekomen! 

Bedankt!

Contact