© 2019 Fotografie door Pictures by Lin        

  

Jullie mooiste bezit met liefde vastgelegd

Tijdloze, pure beelden van jullie baby gemaakt bij jullie thuis, in jullie eigen omgeving

Over wat je kunt verwachten van een Newbornshoot bij jullie thuis

Verschillende pakketten, voor ieder wat wils. Alleen digitale bestanden of met een mooi album erbij ? Het kan allemaal.

Een klein kijkje in de keuken. Wil je de meest recente foto's zien? Volg mij dan op instagram!

 

newborn

Liefdevolle, pure, tijdloze foto's

Newborn baby's slapen de eerste weken na de geboorte het meest en het diepst. Nadat moeder en baby zijn bijgekomen van de bevalling is het een mooi moment om jullie pasgeboren baby te laten fotograferen. Er zijn verschillende soorten manieren om een Newborn te fotograferen. Geposeerd naturel: Hierbij fotografeer ik jullie baby in verschillende poses op een grote poef. Lifestyle: Een vertellende reportage waarbij het reilen en zeilen van jullie gezin meer een rol speelt. Meestal maak ik een combinatie van beiden vormen. Ik fotografeer alleen met natuurlijk daglicht. Uiteraard lekker bij jullie thuis zodat moeder en baby de deur niet uit hoeven. Ik neem alles mee wat nodig is om jullie een onvergetelijke herinnering te geven. Mijn doel is om jullie baby in alle rust, met veel geduld, zonder poses te forceren, te fotograferen. De veiligheid en comfort  van jullie kindje staat voorop. 

Lees meer >> 

 

Wat kun je verwachten van een Newbornshoot..

Mocht je een Newborn fotoshoot overwegen bij Pictures By Lin, dan is het verstandig om tijdig in de zwangerschap te reserveren. Hierdoor ben je verzekerd van een plekje. Kom je op mijn website als je al bent bevallen ? Geen ramp. Mail mij voor de mogelijkheden. Ik noteer, als je de Newbornshoot in de zwangerschap hebt gereserveerd, de uitgerekende datum in mijn agenda samen met jullie contactgegevens. Je ontvangt van mij een bevestiging met een brochure waarin je extra info en tips terug vindt over de Newborn fotoshoot. We bespreken jullie wensen of jullie meer houden van pure geposeerde foto's of meer een vertellende reportage (lifestyle). Een combinatie van beiden kan ook. 
​​
De baby is geboren..
Zodra de baby is geboren mail je mij voor het inplannen van de fotoshoot. Afhankelijk van hoe de bevalling is gegaan kiezen we een geschikt moment. Meestal is dit tussen de 2 en 6 weken na de geboorte. Er zijn 3 punten die voor mij van belang zijn om het geschikte moment te kiezen: 1. De kraamweek is afgesloten, jullie kindje is op/boven het geboortegewicht en 3. Jullie kindje kan zijn/haar temperatuur goed vasthouden.  Ik kies bewust ervoor om newborns iets later te fotograferen dan je vaak op internet leest (binnen 14 dagen na de geboorte). Veel internationale fotografen fotograferen in de kraamweek omdat ze daar geen kraamzorg kennen. In Nederland hebben we deze zorg wel en moet je daar vooral van genieten, de tijd voor nemen om bij te komen en om elkaar wat beter te leren kennen. 

Tijdens de newbornshoot..
Voor de fotoshoot neem ik allerlei spulletjes mee. Denk aan, een grote poef waar jullie baby op komt te liggen. Indien nodig een kacheltje om de ruimte lekker warm te houden, een vitrage om het daglicht te beheersen, kleedjes, sjaaltjes. Al met al duurt de Newbornshoot ongeveer 2 uur. In alle rust, met veel geduld. 

Na de newbornshoot..
Na de Newbornshoot bewerk voor jullie ongeveer 25 foto's welke ik in een online bestel gallery plaats. Jullie ontvangen binnen 2 weken de link naar de gallery in jullie mailbox. In die gallery kunnen jullie aangeven welke foto's jullie digitaal willen ontvangen. De uiteindelijk gekozen digitale foto's ontvangen jullie via een download link. Eventuele (bestelde) fotoproducten ontvang je binnen 6 weken via de post. Hoeveel foto's je uit "mag" kiezen uit deze gallery hangt er vanaf voor welk pakket jullie kiezen. 

Bekijk hier de verschillende pakketten >>

 

Investering

Alle pakketten zijn incl btw en eventuele verzendkosten van de fotoproducten. Excl reiskosten € 0,30 per km (heen en terug)

Voor de newbornshoots kom ik altijd aan huis. 

Betaling vindt plaats na de fotoshoot, maar voor levering van de foto's middels een factuur.

Zilver pakket € 235

 • Newbornshoot bij jullie thuis (excl reiskosten)

 • Zorgvuldige nabewerking

 • 4 Digitale foto's naar keuze 

 • Nabestellen mogelijk
   

Goud pakket € 335

 • Newbornshoot bij jullie thuis (excl reiskosten)

 • Zorgvuldige nabewerking

 • 8 Digitale foto's naar keuze

 • Fotoalbum 15x15 cm, 12 pagina's 

 • Nabestellen mogelijk
   

Platinum pakket € 399

 • Newbornshoot bij jullie thuis (excl reiskosten)

 • Zorgvuldige nabewerking

 • Alle 25 Digitale foto's uit de gallery

 • Leuk cadeautje 

 • Korting op babyshoot 

 • Fotoalbum 20x20cm, 24 pagina's 

Nabestellen

 

Extra digitale bestanden


​5 Digitale bestanden € 60
10 Digitale bestanden € 100
15 Digitale bestanden € 140

Vanaf 15 stuks € 9.50 per stuk