Natural

Newborn.

scroll

 

newborn

Naturel 

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Nadat moeder en baby zijn bijgekomen van de bevalling is het een mooi moment om jullie pasgeboren baby te laten fotograferen. Er zijn verschillende soorten manieren om een Newborn te fotograferen. Geposeerd naturel: Hierbij fotografeer ik jullie baby in verschillende poses op een grote poef. Lifestyle: Een vertellende reportage waarbij het reilen en zeilen van jullie gezin meer een rol speelt. Meestal maak ik een combinatie van beiden vormen. Ik fotografeer alleen met natuurlijk daglicht. Uiteraard lekker bij jullie thuis zodat moeder en baby de deur niet uit hoeven. Ik neem alles mee wat nodig is om jullie een onvergetelijke herinnering te geven. Mijn doel is om jullie baby in alle rust, met veel geduld, zonder poses te forceren, te fotograferen. De veiligheid en comfort  van jullie kindje staat voorop. 

Lees meer >> 

Jax-11_edited.jpg
Jax-6_edited_edited.jpg
 

Wat kun je verwachten van een Newbornshoot..

Mocht je een Newborn fotoshoot overwegen bij Pictures By Lin, dan is het verstandig om tijdig in de zwangerschap te reserveren. Hierdoor ben je verzekerd van een plekje. Kom je op mijn website als je al bent bevallen ? Geen ramp. Mail mij voor de mogelijkheden. Ik noteer, als je de Newbornshoot in de zwangerschap hebt gereserveerd, de uitgerekende datum in mijn agenda samen met jullie contactgegevens. Je ontvangt van mij een bevestiging met een brochure waarin je extra info en tips terug vindt over de Newborn fotoshoot. We bespreken jullie wensen of jullie meer houden van pure geposeerde foto's of meer een vertellende reportage (lifestyle). Een combinatie van beiden kan ook. 
​​
De baby is geboren..
Zodra de baby is geboren mail je mij voor het inplannen van de fotoshoot. Afhankelijk van hoe de bevalling is gegaan kiezen we een geschikt moment. Meestal is dit tussen de 2 en 8 weken na de geboorte. Er zijn 3 punten die voor mij van belang zijn om het geschikte moment te kiezen: 1. De kraamweek is afgesloten, jullie kindje is op/boven het geboortegewicht en 3. Jullie kindje kan zijn/haar temperatuur goed vasthouden.  Ik kies bewust ervoor om newborns iets later te fotograferen dan je vaak op internet leest. Veel internationale fotografen fotograferen in de kraamweek omdat ze daar geen kraamzorg kennen. In Nederland hebben we deze zorg wel en moet je daar vooral van genieten, de tijd voor nemen om bij te komen en om elkaar wat beter te leren kennen. 

Tijdens de newbornshoot..
Voor de fotoshoot neem ik allerlei spulletjes mee. Denk aan, een grote poef waar jullie baby op komt te liggen. Indien nodig een kacheltje om de ruimte lekker warm te houden, een vitrage om het daglicht te beheersen, kleedjes, sjaaltjes. Ik werk niet met haarbandjes, mutsjes, pakjes en manden. Mijn style is puur en tijdloos. Ik fotografeer jullie kindje alleen maar ook jullie als gezinnetje mochten jullie dat leuk vinden. Ik neem alle tijd die nodig is om de mooiste beelden te maken. 

Na de newbornshoot..
Na de Newbornshoot bewerk voor jullie ongeveer 20-25 foto's welke ik in een online bestel gallery plaats. Jullie ontvangen binnen 2 weken de link naar de gallery in jullie mailbox. In die gallery kunnen jullie aangeven welke foto's jullie digitaal willen ontvangen. De uiteindelijk gekozen digitale foto's ontvangen jullie via een download link. Eventuele (bestelde) fotoproducten ontvang je binnen 6 weken via de post. Hoeveel foto's je uit "mag" kiezen uit deze gallery hangt er vanaf voor welk pakket jullie kiezen. 

Bekijk hier de verschillende pakketten >>

 

Na de fotoshoot bewerk ik ongeveer 20 -25 foto's die ik in een online gallery plaats. Jullie ontvangen de gallery in je inbox via de mail waarna jullie het aantal digitale bestanden mogen uitkiezen van het pakket naar keuze. Wil je meer digitale bestanden? Dan kun je deze nabestellen. 

5 stuks voor €60  |   10 stuks voor €100  |  15 stuks voor €140 

De factuur ontvangen jullie na de fotoshoot, maar voor levering van de foto's.

Reiskosten bedragen €0.30 per gereden km (heen en terug)

Leuk weetje; boek je een newborn platinum pakket ? Dan ontvang je een leuke kortingscode in je pakket voor de babyshoot! Meer informatie over de babyshoot vind je hier

ZILVER PAKKET € 235

 • 4 Digitale bestanden

 • 2-3 uur fotografie 

 • Nabestellen mogelijk

GOUD PAKKET € 335

 • 8 Digitale bestanden 

 • 2-3 uur fotografie

 • Fotoalbum 15x15 cm met daarin de gekozen digitale foto's 

 • Nabestellen mogelijk 

PLATINUM PAKKET € 399

 • Alle foto's uit de gallery (ongeveer 20-25 stuks). 

 • 2-3 uur fotografie

 • Leuk cadeautje

 • Korting op de Naturel Baby fotoshoot 

 • Fotoalbum 20x20 cm met daarin alle foto's uit de gallery 

Naturel Newborn

 

© 2020 Fotografie door Pictures by Lin