gezinnen

scroll

Speelse foto's op een prachtige buitenlocatie zonder dat er teveel geposeerd wordt of ploffen jullie samen neer op het grote bed voor de allerliefste knuffelmomentjes. De buiten gezinsshoots vinden bij voorkeur plaats vlak voor zonsondergang op Soesterduinen, blaricummer heide of op Almeerder strand. 

Voor gezinshoots thuis maak ik de foto's altijd in de ochtend en deze zijn ideaal met oudere baby'tjes vanaf 10 weekjes. 

Mijn doel is om de liefde en connectie te vangen en vast te leggen. Plezier hebben tijdens de shoot staan bovenaan zonder dat er teveel geposeerd wordt. Liefst helemaal niet ;). Ik geef jullie uiteraard wel kleine aanwijzingen. 

De shoots duren een uurtje. Dit is lang genoeg voor kids en we hebben dan heel wat mooie beelden kunnen maken. 

Ik selecteer en bewerk de foto's waarna ik ze in een online gallery plaats. Jullie mogen daaruit 10 foto's kiezen die je digitaal in hoge resolutie krijgt zonder watermerk. Zo kun je de foto's zelf af laten drukken of delen. Extra foto's kunnen bij besteld worden mocht je er meer dan 10 willen. Voor € 12.50 per stuk of €75 voor de hele gallery. Als mooi aandenken krijg je van mij een minialbum erbij met daarin de bestelde foto's. 

De shoots zijn te boeken voor: 

- Zwangeren 

- Gezinnen met kinderen 

- Baby's vanaf ongeveer 10 weekjes 

Gezinssshoot

€ 199

- Op buitenlocatie

- Max 5 personen

-  Incl 10 bestanden

- Mini album 15x15 cm

Excl. reiskosten 0,30 per km (retour). Nabestellen mogelijk € 12.50 per bestand of €75 hele gallery

Lifestyle

€ 199 

- Bij jullie thuis

- Gezin/Baby/Zwangerschap

- incl 10 bestanden

- Mini album 15x15 cm

Excl. reiskosten 0,30 per km (retour). Nabestellen mogelijk € 12.50 per bestand of €75 hele gallery

© 2020 Fotografie door Pictures by Lin