de eerste kostbare dagen voor altijd 

Tijdloze, pure beelden van de eerste kraamdagen.Bij jullie thuis of in het ziekenhuis. 

Over wat je kunt verwachten van een Fresh 48 reportage bij jullie thuis of in het ziekenhuis.

Benieuwd wat een Fresh reportage kost en wat hierbij zit inbegrepen? 

Een klein kijkje in de keuken. Wil je de meest recente foto's zien? Volg mij dan op instagram!

 

Fresh 48

Liefdevolle, pure foto's van het moment 

De kraamweek.. zeer waarschijnlijk het moment waar je het meeste naar uitkijkt ! Die rimpelige plooitjes, ongewassen haartjes. De eerste dagen na een bevalling vliegen echt voorbij. Juist het pure van een pasgeboren baby.. nog in het eerste pakje, roze ongewassen huidje.

Omdat mama meestal even moet bijkomen van de bevalling en er zoveel nieuws op je afkomt zijn deze 2 dagen juist degene die je het snelst 'vergeet'. Het eerste badje, knuffelmomentje met broertjes/zusjes, eventueel een mooie foto voor het geboortekaartje. 

 

Mijn doel is om jullie baby in alle rust te fotograferen en jullie een herinnering te geven aan die eerste uurtjes na de bevalling. Een Fresh 48 reportage is een hele andere shoot dan een Newbornshoot. Ik leg bij een Fresh 48 vast wat er gebeurd.

Lees meer >>

 

Wat kun je verwachten van een Fresh 48 reportage..

Mocht je een Fresh 48 fotoshoot overwegen bij Pictures By Lin, dan is het verstandig om tijdig in de zwangerschap te reserveren. Hierdoor ben je verzekerd van een plekje. Kom je op mijn website als je al bent bevallen ? Geen ramp. Mail mij zo snel mogelijk na de bevalling voor de mogelijkheden. Ik noteer, als je de Fresh 48 in de zwangerschap hebt gereserveerd, de uitgerekende datum in mijn agenda samen met jullie contactgegevens. Je ontvangt van mij een bevestiging met een brochure waarin je extra info en tips terug vindt over de fotoshoot. De weken rond de uitgerekende datum hebben we wat meer contact eventueel via whatsapp. 
​​
De baby is geboren..
Zodra de baby is geboren mail of whatsapp je mij voor het inplannen van de fotoshoot. Afhankelijk van hoe de bevalling is gegaan kiezen we een geschikt moment. Meestal is dit binnen 2 dagen na de geboorte of in ieder geval in de kraamweek. Juist die prille momenten zijn zo mooi om vast te leggen. Het eerste badje, het ontmoetingsmoment tussen de kindjes. 


Tijdens de fresh 48 reportage..
Voor de fotoshoot neem ik alleen mijn camera mee. Er komen dus geen props aan te pas bij de fresh 48 reportage. Ik maak een vertellende reportage van het moment. Dit in het ziekenhuis of bij jullie thuis. Het fijne aan deze fotoshoot is dat mama haar kraambed niet uit hoeft. Eventueel kunnen we samen met de kraamverzorgster een moment kiezen dat ik langskom. 

Na de fresh 48 reportage..
Na de fotoshoot bewerk voor jullie de mooiste foto's welke ik in een online gallery plaats. Jullie ontvangen binnen 2 weken de link naar de gallery in jullie mailbox. Vaak stuur ik binnen een paar dagen alvast een preview via whatsapp naar jullie door. 

Bekijk hier wat een fresh 48 uur kost en welke leuke korting je kunt krijgen  >>

 

Investering

Prijzen zijn incl btw en reis- en parkeerkosten binnen Nederland. 

Voor de Fresh 48 kom ik altijd aan huis of naar het ziekenhuis als jullie daar nog verblijven. 

Betaling vindt plaats na de fotoshoot, maar voor levering van de foto's middels een factuur.

Fresh 48 reportage € 349

  • Fresh 48 reportage bij jullie thuis of in het ziekenhuis

  • Zorgvuldige nabewerking 

  • Minimaal 30 digitale foto's (zwart/wit en kleur gecombineerd)

  • Luxe Fotoalbum 20x20 cm, 24 pagina's 

  • 20% Korting op het platinum pakket bij het boeken van een newbornshoot

  • Reiskosten binnen Nederland 

 

© 2020 Fotografie door Pictures by Lin