€249

Mogelijkheid tot nabestellen van meer foto's 

4 Digitale foto's in hoge resolutie

Shoot van +/- 2 uur bij jullie thuis

wat is inclusief?

Een relaxte newbornshoot bij jullie thuis! Ik neem alles mee wat nodig is om jullie een onvergetelijke herinnering te geven. De newbornshoot vindt plaats tussen de 2 en 4 weken na de geboorte. Jullie baby wordt bloot of in een sjaaltje gefotografeerd in natuurlijke settings. Na de fotoshoot bewerk ik de mooiste foto's voor jullie welke ik in een online gallery plaats. Pakket zilver is perfect voor degene die graag alleen digitale foto's willen. Wil je toch iets meer ? Wellicht is pakket goud iets voor jou. Wil je vrijblijvend de informatie brochure ontvangen? Stuur mij dan een mailtje via het contactformulier

Zilver pakket

Incl BTW, excl reiskosten.

€355

Minialbum 15x15 cm met daarin de bestelde foto's

Mogelijkheid tot nabestellen extra foto's 

8 Digitale foto's in hoge resolutie

Shoot van +/- 2 uur bij jullie thuis

wat is inclusief?

Een relaxte newbornshoot bij jullie thuis! Ik neem alles mee wat nodig is om jullie een onvergetelijke herinnering te geven. De newbornshoot vindt plaats tussen de 2 en 4 weken na de geboorte. Jullie baby wordt bloot of in een sjaaltje gefotografeerd in natuurlijke settings. Na de fotoshoot bewerk ik de mooiste foto's voor jullie welke ik in een online gallery plaats. Pakket Goud is perfect voor degene die graag een combinatie willen van digitale bestanden en een minialbum.. Wil je toch liever alles? Wellicht is pakket Platinum iets voor jou.

Goud pakket

Incl BTW, excl reiskosten.

€449

Luxe fotoalbum 20x20 cm

Alle foto's (20-25 foto's in hoge resolutie)

Shoot van +/- 2 uur bij jullie thuis

wat is inclusief?

Een relaxte newbornshoot bij jullie thuis! Ik neem alles mee wat nodig is om jullie een onvergetelijke herinnering te geven. De newbornshoot vindt plaats tussen de 2 en 4 weken na de geboorte. Jullie baby wordt bloot of in een sjaaltje gefotografeerd in natuurlijke settings. Na de fotoshoot bewerk ik de mooiste foto's voor jullie welke ik in een online gallery plaats. Dit zijn er 20-25 (mix van kleur en zwart wit). Bij het Platinum pakket krijg je al deze digitale bestanden en daarnaast nog een mooi fotoalbum van 20x20 cm welke ik voor jullie zal ontwerpen.

platinum pakket

Incl BTW, excl reiskosten.

€149 

Mogelijkheid tot nabestellen meer foto's

5 foto's in hoge resolutie

Shoot van +/- 1 uur

wat is inclusief?

Zodra jullie kindje zelfstandig kan zitten kom je in een super leuke ontdek fase! Dit is een mooi moment om de naturel babyshoot te doen. Bij jullie thuis bouw ik een daglicht studio op met een witte achtergrond. Jullie kindje draagt een wit rompertje of een neutraal setje kleding. Deze tijdloze foto's zijn super om te gebruiken voor bijvoorbeeld de 1e verjaardag uitnodiging. 

Baby fotoshoot

Incl BTW, excl reiskosten.

Baby

€249

Minialbum 15x15cm met daarin de gekozen foto's

Extra digitaal bestand €12.50 p.stk / €99 voor hele gallery

10 Digitale foto's

Shoot van +/- 1 uur bij jullie thuis

wat is inclusief?

Een lifestyle fotoshoot bij jullie thuis welke ik zoveel mogelijk documentair vastleg. Een moment uit jullie dag met het gezin. Ideaal voor gezinnen met een pasgeboren baby. Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina en ontvang vrijblijvend de informatiebrochure waarin je extra informatie terug vindt. Zoals mijn werkwijze en kledingtips. 

LiFESTYLE NEWBORNSHOOT 

Incl BTW, excl reiskosten.

€249

Minialbum 15x15 cm met daarin de gekozen foto's

Extra digitaal bestand €12.50 / €99 voor hele gallery

10 Digitale foto's

Shoot van +/- 1 uur

wat is inclusief?

Samen knuffelen of spelen in de avondzon. Samen rennen en plezier hebben op Soesterduinen. Vooral niet teveel bezig zijn met op de foto moeten. Op een speelse manier foto's maken en jullie fotograferen zoals jullie zijn is mijn doel. Niet teveel geposeerd (liefst helemaal niet), maar echte momenten. De Soesterduinen zijn mijn favoriete locatie om foto's te maken, maar een strand of heide is ook erg mooi om mooie portretten te maken. Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina en ontvang vrijblijvend de informatiebrochure waarin je extra informatie terug vindt. Zoals mijn werkwijze en kledingtips. 

Op locatie / buiten

Incl BTW, excl reiskosten.

€149

DATA ONBEKEND

Mogelijkheid tot nabestellen meer foto's 

5 Digitale foto's 

Shoot van +/- 30 minuten op de Soesterduinen

wat is inclusief?

Ongeveer 2 keer per jaar organiseer ik Minishoots. Wil je up to date blijven? Volg mij dan op Instagram @picturesbylin. Heb je geen Instagram ? Geen nood! Mocht de datum bekend zijn dan zal ik deze hier delen. 
De Minishoots zijn voor gezinnetjes tot maximaal 5 personen (niet meerdere gezinnen gecombineerd). 

Minishoots

Incl BTW

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je geen reactie binnen 48 uur? Het kan zijn dat mijn mail in je spam terecht is gekomen! 

Bedankt!

Contact