Natural

Baby.

scroll

Tijdloze beelden van jullie bijna dreumes

 
 

Naturel Baby Fotoshoot

De prijs van een naturel baby fotoshoot is € 149. 

Voor baby's tussen de 7-13 maanden (voordat ze kunnen lopen).

Hiervoor krijg je een 1 uur durende fotosessie bij jullie thuis.

Ik neem een witte achtergrond mee die ik neerzet in de woonkamer. Het mooiste is als jullie baby een witte romper draagt ( kort of lange mouwen). 

Ik gebruik geen props of speelgoed tijdens de fotosessie. Een eigen knuffel of doekje mag natuurlijk wel en kan ook onwijs mooi zijn! 

Na de fotoshoot bewerk ik ongeveer 20 foto's die ik in een online gallery plaats. Jullie ontvangen de gallery in je inbox via de mail waarna jullie 5 digitale bestanden mogen uitkiezen. Wil je er meer dan 5? Dan kun je deze nabestellen. 

5 stuks €60  |   10 stuks €100  |  15 stuks €140 

De factuur ontvangen jullie na de fotoshoot, maar voor levering van de foto's. Reiskosten bedragen €0.30 per gereden km (heen en terug). 

Leuk weetje; boek je een newborn platinum pakket ? Dan ontvang je een leuke kortingscode in je pakket voor de babyshoot! 

Voorwaarden: 

  • Ik heb voldoende daglicht nodig (liefst een schuifpui of ramen tot de grond) 

  • Bij de naturel babyshoot maak ik alleen foto's van jullie kindje. Wil je ook een gezinsfoto? Dan komt er een toeslag bij van €25.  

  • Wil je de kortingsbon uit je pakket verzilveren? Kortingsbon kan alleen verzilverd worden indien je akkoord gaat met het gebruik van de foto's voor mijn website en social media. 

© 2020 Fotografie door Pictures by Lin